Diensten

Diensten

In elke organisatie doen zich situaties voor waarbij tijdelijk behoefte is aan externe professionals met relevante ervaring en affiniteit met uw branche.

Wanneer u zoekt naar stevig financieel interim management/advies met de vereiste kennis en mentaliteit om adequaat in te kunnen springen, bent u bij Zelos aan het juiste adres. Wij kunnen ondermeer invulling bieden als financieel manager, (concern)controller, adviseur Planning en Control, financieel adviseur/beleidsmedewerker/consulent en toezichthouder. Ook als het gaat om het wegwerken van achterstanden of het vervangen van tijdelijk afwezige medewerkers, biedt Zelos een passend antwoord.

Op basis van onze kennis, kunde en ervaring garanderen wij een perfecte uitvoering van elke opdracht. Wij zijn de partner die samen met u werkt aan de juiste oplossing en invulling ervan. Wij hebben de expertise in huis om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in ons vak. En u bent altijd de eerste die daarvan profiteert. Een goede relatie leidt tot het beste eindresultaat.

Betrouwbaarheid is voor rechtstreekse opdrachtgevers maar vooral ook voor intermediairs van wezenlijk belang. Wij garanderen deze zonder voorbehoud. De reputatie die Zelos heeft als betrouwbare partner wordt onderstreept door het feit dat een groot deel van onze opdrachtgevers herhaaldelijk een beroep doet op ons dienstenpakket.

Meer Zelos

Zelos werkt voor

Referenties

Simone is een van de weinige managers die ik ken, die projecten kunnen opstarten en volledig afronden. Zij behoort tot de afmakers

Greet Bouman

Directeur Dienst Samenleving

Gedurende bijna een jaar heeft Simone te Riet de afdeling Financien van de Gemeente Montferland ondersteund met name ten behoeve van de coordinatie van het begrotingsproces.

Marc van Esch

Sectorhoofd Middelen

Antoon heeft waargemaakt dat hij zonder inwerken onmiddellijk mee kon draaien en heeft voor een gedegen en positieve overbrugging gezorgd.

Astrid Teeuw

teamleider Financieel Beleid en Advies

Antoon Koehorst heeft bij de gemeente Zeist meerdere opdrachten vervuld. Deze opdrachten heeft hij naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Eric Westerhof

Manager Financial Services

Simone weet haar positie binnen de samenwerking snel in te schatten en past zich snel aan binnen een team.

Sander de Bruin

teamleider Financien