Profiel

Profiel

Zelos is een organisatie met nuchtere mensen, gedreven en loyaal, die ieder voor zich een uitstekende reputatie hebben opgebouwd als financieel manager en adviseur.

In 1999 is Zelos opgericht door drs. Simone te Riet RA. Na jaren te hebben gewerkt als Registeraccountant voor organisaties in de non-profitsector betrad ze de nieuwe eeuw als zelfstandig ondernemer. Zelos is vernoemd naar de Griekse god van de IJver. In de loop der jaren hebben Simone te Riet en Antoon Koehorst vol enthousiasme tientallen opdrachten uitgevoerd voor diverse organisaties in de non-profitsector. Zelos is gespecialiseerd in de lokale overheid.

Van ons kunt u maatwerk en een no-nonsense aanpak verwachten. Wij beschikken over ruime kennis (HBO/WO) en ervaring op financieel economisch gebied en volgen ontwikkelingen op de voet. Zelos weet waar het om gaat. Wij reageren snel en alert en staan dicht bij de markt. Door een brede deskundigheid en mensenkennis wordt uw organisatie snel aangevoeld. Omdat er veel werkplezier wordt beleefd aan afwisselende projecten, wordt Zelos telkens weer uitgedaagd om een topprestatie te leveren voor zowel directe opdrachtgevers als intermediairs.

Meer Zelos

Zelos werkt voor

Referenties

Simone is een van de weinige managers die ik ken, die projecten kunnen opstarten en volledig afronden. Zij behoort tot de afmakers

Greet Bouman

Directeur Dienst Samenleving

Gedurende bijna een jaar heeft Simone te Riet de afdeling Financien van de Gemeente Montferland ondersteund met name ten behoeve van de coordinatie van het begrotingsproces.

Marc van Esch

Sectorhoofd Middelen

Antoon heeft waargemaakt dat hij zonder inwerken onmiddellijk mee kon draaien en heeft voor een gedegen en positieve overbrugging gezorgd.

Astrid Teeuw

teamleider Financieel Beleid en Advies

Antoon Koehorst heeft bij de gemeente Zeist meerdere opdrachten vervuld. Deze opdrachten heeft hij naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Eric Westerhof

Manager Financial Services

Simone weet haar positie binnen de samenwerking snel in te schatten en past zich snel aan binnen een team.

Sander de Bruin

teamleider Financien